søndag den 29. juli 2012

Lidt indendørs hygge.

Blev det til idag, hvor det har stået på regn ude, prøvede at lokke drengene til at tegne sammen med mig, men det fangede dem ikke så længe idag, men jeg fik arbejdet lidt med mine ugler, pingviner og fugle. Og det blev vist også til en lille kylling.. den må jeg huske til påske.

tirsdag den 24. juli 2012

Ihh hvor jeg ønsker mig...

Et krydsnøgleapparat, det er da så nemt med sådan et, jeg hækler tit i dobbelt garn, og på ingen tid er to nøgler garn blevet til et, ja jeg ved godt at krydsnøgleapparatet er til at vinde fed til nøgler. Men ihh hvor ville jeg gerne eje sådan et, men helt billige er de ikke. Så er det jo godt jeg er på besøg hos min Mor så jeg kan låne hendes lidt :) jeg kan huske at min Mor havde dette krydsnøgleapparat da jeg var lille pige, så det er da en langtidsholdbar ting ;)

lørdag den 21. juli 2012

Knapper kan man altid bruge..

Jeg gemmer altid knapper, altså hvis de er sjove eller flotte. Manden min har i flere år set mig klippe knapper af udtjent børne og voksen tøj eller tålmodigt ventet mens jeg gik på knappe-jagt i div. butikker.
Men nu er nogle af dem kommet til ære og værdighed igen, jeg sad med to hårspænder som jeg manglede en ide til, og nu endte de med at se sådan ud ! Og her har jeg ellers gået og overvejet at blive korthåret igen.. nå men det får vente lidt ;)
Ja en limpistol er nu altid god at have ved hånden ;)

torsdag den 19. juli 2012

Når pladsen er for trang !

Drengene kan godt lide at sove i soveposer når vi er af sted, det er jo nemt, men de der poser som man skal komme soveposen ned i er da noget være....
Så jeg har syet nogle stofposer, hvor sovepose, hovedpude og et lagen kan være i, så er det løst, drengene kan selv rulle det hele sammen og behøver ikke at have en forældre lige ved hånden, som så efterfølgende har krampe i hænderne.. ;)


onsdag den 18. juli 2012

En lille bold til en lille pige.

I morgen skal jeg give denne bold væk til mandens kusine´s lille pige, som vi skal se for første gang :)


Bolden er set hos Brilleting hun har en rigtig god DIY på bolden, billederne er nemme at se og forstå, jeg synes det er en rigtig lækker boldt :)

mandag den 16. juli 2012

Engang var hækling en by i Rusland.

Jeg har ikke hæklet i mere end to år, og hende der fik mig i gang var min niece, ja hun var endnu ikke født, men i min familie er vi kvinder udstyrret med et kreativt gen, der bliver syet, strikket, bagt og pyntet kager, drejet i træ, lavet smykker, tegnet og malet osv. Men ingen af os hæklede rigtigt, en dag jeg var i Panduro så jeg en bog af Mia Bengtsson, den blev straks indkøbt, det er simpelthen de skønneste ting hun tryller frem, og det er da heldigvis blevet til flere bøger fra hende. Min kommende niece måtte da eje nogle af de skønne amigurumi. Ja man kan godt sige at jeg har lært at hækle ved hjælp af Mias bog og Politikens Jeg hækler selv. Mias bog var på svensk og Politikens er trykt i 1967, arvet fra min Mormor. Og siden har jeg nydt godt af det andre bloggere er søde at dele.

Disse amigurumis er hæklet efter Mia Bengtsson`s bog.

søndag den 15. juli 2012

Lego ninjagoerne flytter ind.

Nyt drengeværelse.

Drengene og jeg havde aftalt at der skulle males noget nyt på væggene på deres værelse( før var det pirater ), og vi blev enige om Lego ninjago var sagen :) den yngste har også valgt det til hans nye skoletaske nu hvor han skal starte i 0 efter sommerferien. Der er gået nogle timer med at male det, men drengene var gode med råd og anvisninger :)









Firgurene hedder selvfølgelig noget forskeligt og kan forskelige ting, klart nok.. men det er vist kun børn der kan huske sådan nogle ting, ellers er det fordi de har friske hjerner ;)



Lille update.
Mia var så sød at spørge om hun ikke måtte se et billede af det færdige værelse :) 
Lyset er ikke rigtig godt på de sidste billeder af drengenes værelse, men håber I kan få en ide om hvordan det endte med at se ud, figurerne er ca. 50 cm i højden, det havde været fedt hvis der var en stor væg flade på værelset, så det kunne have været et stort væg-maleri :)

Cirkus Summarum.

Cirkus Summarum var det dagen stod på, drengene var stået tidligt op for ligesom at være klar.. de kunne vist ikke sove for bare spænding. Det var simpelthen bare skøn underholdning, super optræden og god musik, hele familien var solgt :) En Cirkus Summarum pose, med indhold, og t-shirts måtte med hjem til begge drenge. På vej ud da vi skulle hjem blev der delt fribilletter til Legoland ud til børnene, lokke lokke... ;)

lørdag den 14. juli 2012

Lavendelkolber.

Lavendelerne blomstre i haven, så skal der bindes lavendelkolber ! Kender du dem ikke, så se her :) Jeg kender dem fra min mors faster, som vi besøgte på Ærø i sommerferierne da jeg var barn, som voksen er jeg begyndt at lave dem igen, de minder mig om sommer- hygge- familie- ferie og Ærø.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...