søndag den 30. september 2012

Fødselsdag og skattejagt.

Idag holdt vi 6 års børnefødselsdag for Emil, 11 friske drenge :) De hyggede sig og det gik så nemt, jeg havde jo haft hovedbrud over skattejagten.. men så foreslog en veninde at vi lavede billede skattejagt, altså tog billeder af hele turen, og hang dem op med ikke for store afstande imellem Genialt, den ide nappede jeg,  vi tog 25 billeder (og lamineret dem) og så skulle drengene genkende stederne der var på billederne, hele turen tog ca 30 min. og vejret var jo med os så det var dejligt at komme ud og blive rørt :)

Jeg må lige vise denne skønne kage, det er den ene af mine søstre der har lavet den :)
Hun lavede også en  kage til Mikkel da han blev 6 år. Emil var meget stolt af sin pirat kage, den var meget stor, og der var mere end rigeligt til alle børn og deres forældre, vi havde inviteret forældrene til at blive til en kop kaffe ved afhentningen.


Farverne er desværre ikke så gode på dette billede.

Bare for lige at vise hvor stor kagen var, vi måtte tage en 
hylde ud i lågen for at kunne lukke køleskabet.









lørdag den 29. september 2012

"Ny" blomsterskjuler.

Ja ny er den ikke og det er heller ikke den første jeg maler.. Jeg har også haft en sandfarvet periode, men den har været over i efterhånden nogle år, men da var alle mine blomsterskjulere sandfarvet ;) Da jeg er Farvehandler har jeg solgt rigtig rigtig meget sandfarvet maling de sidste mange år, jeg er nok bare "mættet" med den farve, ikke at sandfarvede nuancer ikke kan være flotte :) Nu til dags er alle min blomsterskjulere hvid glaseret, men jeg har gemt nogle af mine de gamle sandfarvet, de har en overflade der er god at male på, så når det skal lidt mere knald på farverne kommer de frem igen.


Denne gang var det drenge værelset der trængte til lidt kulør i vindues karmen :)

onsdag den 26. september 2012

Lidt Pirateri :)

Ja det er helt uskyldigt, men sidste år holdt Mikkel fælles fødselsdag sammen med 2 andre drenge fra klassen, de har fødselsdage tæt på hinanden, og der er 17 drenge i klassen, så der er mange fødselsdage at skulle til. Men der holdt vi også Pirat fødselsdag, så jeg kopier lidt af bordpynten og en af legene :) Jeg har stadig hoved i blød over skattejagten ;)


Børnene skal sætte en klo af pap på piraten, lige som når man leger `sæt halen på grisen`

mandag den 24. september 2012

Knapper igen...

Jeg har jo en ting med knapper, ser jeg sjove eller flotte knapper må de med mig hjem, bare et par stykker altså ;) Dette var lidt af impuls indkøbet i weekenden.

Den ene af knapperne er blevet til en ring :) 


søndag den 23. september 2012

Impuls køb..

Ja det er dette.. men jeg måtte bare eje dette garn... og dette fantastiske karton med monstre og disse knapper... og disse skønne stjerne-stoffer.. 


Men jeg har da en plan eller to.. tror jeg skal hækle stjerner af neon-garnet, tror de kunne blive fede !
Og da jeg lægger stjerne-stofferne ind til resten af stof lageret, må jeg erkende at at jeg da vist har en ting med stjerne, for det er bestemt ikke første gang jeg har købt stjerne stof, bare ikke i disse farver, de lyserøde farver er ellers meget ulig mig ;)
Knapperne er det eneste jeg er helt sikker på hvad skal blive til :)
Ellers har jeg klippe-klistret bord pynt til Emil kommende fødselsdag, det viser jeg senere.

torsdag den 20. september 2012

Blomster- halstørklæde

Synes lige jeg vil vise mit blomster-halstørklæde, som jeg kan tage i brug igen, et lille + ved at det er efterårsvejr ;) Ja det var tænkt længere, men jeg løb træt i at hækle blomster, da jeg ikke lige kunne udtænke en "nem" måde at lave blomsterne på, og der blev voldsomt mange ender at hæfte. Men jeg endte med at blive glad for længden, det fylder ikke meget og varmer selvfølgelig ikke helt så meget som et rigtigt halstørklæde :)



Det var her jeg fik ideen :)

tirsdag den 18. september 2012

Taada....

Ja okay det er ikke en ny tænkende opfindelse eller den dybe tallerken ;)
Men jeg har syet et iPad sleeve, til mig selv :), jeg har i hånden quiltet omkring nogle af æblerne, også ladet maskinen klare resten. Jeg har brugt filihunkat`s og Binemor´s diy som guide :)



Som før nævnt var stoffet oprindeligt købt til en taske, og jeg havde også købt mønsteret til... men efter at have læst mønsteret igennem mange gange + et par gange til, blev jeg enig med mig selv om at det mønster ville jeg da vist ikke blive "venner" med, jeg kunne simpelthen ikke se hvordan jeg skulle få det hele til at passe sammen, så det ville ende med spild af dejligt stof :)

mandag den 17. september 2012

Quiltning.


 Jeg quilter lidt i hånden, og når jeg er færdig viser jeg hvad det ender med :)
Det er ellers meget lang tid siden jeg har syet i hånden, men bare rolig symaskinen kommer også i brug i det projekt.

Stoffet var egentlig købt til en taske jeg skulle sy.. men det blev det så ikke brugt til ;)

søndag den 16. september 2012

Indbydelsen er færdig.

Så fik Emil og jeg lavet indbydelserne færdige, Emil har farvelagt og jeg har hjulpet lidt :)

Der er ikke blå kant i virkeligheden.


fredag den 14. september 2012

Ohøj i landkrabber..

Kan i have en dejlig weekend :) jeg vil bruge den på at lave indbydelser til Emil 6 års fødselsdag, som vi planlægger at holde om et par weekender. Synes det er hyggeligt at holde børnefødselsdage..  men ak der er et lille bitte minus, knægten ønsker sig selvfølgelig en skattejagt.. det hører sig jo til en sørøver fødselsdag, og det er her jeg synes det er lidt svært, ja det er måske lidt fjollet, jeg har prøvet at lave skattejagter før, men drengene har jo været "ruten" igennem før man for set sig om, de løber den jo igennem, og hvad jeg troede ville tage 20 min tager MAX. 8 ½ min. ;) Så denne gang skal jeg virkelig lægge hoved i blød.


Når indbydelsen er færdig skal jeg nok vise den, det er planen at Emil selv skal farvelægge den.

onsdag den 12. september 2012

Små punkere.

Det er blevet til et par punkere, små finger-dukker, de er hæklet efter fri fantasi, men jeg ved ikke endnu helt om der skal sys mund på dem ! tror det vil blive for kraftigt hvis jeg gør dette med garn og sytråd måske ikke stærkt nok til små børnefingre !



Men jeg håber de vil gøre lykke der hvor de skal sendes til når de er færdige ;)

Yes så skal der bages..

Denne bog flyttede ind i sidste uge, det er bare nogle skønne billeder der er i, så nu håber jeg at opskrifterne er lige så godt ;) men lækker sulten bliver man af at bladre i bøgen..


Bøgen skrev jeg på indkøbsedlen da manden min tog i Netto for at handle, så jeg var heldig at den også kom med hjem ;)

mandag den 10. september 2012

Mit evigheds projekt.

Dette er mit evigheds projekt, men jeg elsker det, og glæder mig til en dag hvor det er færdig, så skal det ende med at være et sengetæppe.
Ikke at jeg skynder mig, jeg tager det frem engang imellem og syr et par rækker på.
Ideen til tæppet og hvordan det skal ende med at se ud er kun i mit hoved.


Indetil nu er der 44 rækker, alle rækkerne består af 39 stykker, de stykker er alle skåret ud
 i 5 cm x 5 cm. ialt 1716 stykker, og jeg regner med at skulle sy 390 stykker mere sammen til rækker og så på tæppet.
Jeg har lagt  ca. 10 rækker op afgangen, også syet 6 rækker sammen, også lagt flere rækker op og så syet sammen igen, så jeg hele tiden var sikker på at de hele passede sammen. Til sidst tænker jeg der skal en bred kant på til at samle det hele.
Ja dette er mit evigheds projekt, hvad er dit ? :)

søndag den 9. september 2012

Små gaver til fødselsdage i klassen.

Drengene går til mange børnefødselsdage, det er rigtig skønt. Og heldigvis er det i begge klasser imellem forælderne bestemt at man giver 1 kr pr. år fødselsdagsbarnet bliver, også finder det inviteret barn på en festlig måde at pakke pengene ind på. Ja her tror jeg så at mange forældre hjælper lidt ;) Imorgen skal en af drengene afsted til fødselsdag og vi har lavet et glas med 7 kr i og lidt slik og en Lego klods på låget. Ideen har jeg set her hvor der altid er gode ideer at finde :)

fredag den 7. september 2012

Et fødselsdags kort.

Dette bliver til et fødselsdags kort/brev til en dejlig lille pige, som jeg snart sender fødselsdagsgave til :)


Der skal skrives en kærlig hilsen i det blanke felt :)

Rigtig god weekend.

torsdag den 6. september 2012

Lidt af mig !

Det er lidt af en overvindelse at vise mine billeder her, men nu tager jeg springet :)  mærkeligt nok for til dagligt hænger de i vores stue, men der kender jeg selvfølgelig også alle der ser dem.

På disse malerier har jeg arbejdet med facade struktur, men det er lidt svært at se på billederne. Jeg kan godt lide at af prøve forskellige materialer og næste gang tror jeg at jeg skal have gang i fugepistolen og acrylfugemassen.

 Malerierne måler 40cm x 120cm 






dette er lidt tættere på.


onsdag den 5. september 2012

Lego sæbe.

Har på pinterest set en ide lig denne, drengene synes det er sjovt med Lego sæbe,  jeg synes dog at det er lidt ærgerligt at lego klodserne flyder til tops. Hvis jeg skal prøve igen må det blive noget med lidt mere tyngde i der kommer i sæben :)


Her kan I se hvad jeg mener, kun en enkel hvid klods bliver nede, og hvordan det er gået til ved jeg ikke ;) 


mandag den 3. september 2012

Vi udvider familien !

Vi er blevet 2 familie medlemmer mere, drengene har ønsket sig kaniner, så her er så:

KICK og GYNTER


Jeg må hellere fortælle historien om disse navne ;)
Det er planen at vi om et par år skal have en hund, pt. synes vi ikke vi har tid nok til en, det har drengene snakket om længe og de er også blevet enige om et navn til den ude i fremtiden kommende hund, GYNTER var valget. Ja manden og jeg undrede os meget, altså rigtig meget ! Vi kunne bare ikke rigtig se os selv gå kalde på GYNTER..
Og vi kunne ikke finde ud af hvor de havde det navn fra. Ikke at der er noget galt med navnet, meeen.. Naboerne vil jo nok få et lille smil på læben ;) 
Nå men tilbage til kaninerne, drengen skulle vælge navne, og den store knægt kommer i tanke om navnet Gynter, og ja jeg slog hurtigt til, fint navn til en kanin, det kommer ligesom lidt mere rovdyr over det. Og nu er Gynter jo blevet et kanin navn og ikke mere et hunde navn, jeg regner da ikke med at jeg skal spæne rundt og kalde på kaninen, men vi får se.
Nu var det så den yngste knægt der manglede et navn til sin kanin, det er der gået flere dage med at tænke over, og her er et par af mulighederne : Blåbær, kikse kiks, kiks og kastanie.
Jeg har imellem tiden spurgt indtil navnet Gynter igen, og det viser sig at det kommer fra en tegnefilm :

KICK BUTTOWSKI 


Og Kick Buttowski`s bedste ven hedder Gunther.
I den danske oversættelse af tegnefilmen er Gunther blevet til Gynter.

Ja så var navnet til yngste knægtens kanin jo fundet KICK, og yngste knægten er glad for navnet :)
Det er måske ikke de mest almindelige navne til kaniner, men hvem har også sagt at det skulle være det.







søndag den 2. september 2012

Tapet ugler.

Her kommer lige et par ugler, lavet af tapet, tapeten er ikke så kraftig så man kan se mønsteret fra den anden side igennem hmm... så uglen skal ikke hænge i et vindue, nu er det selvfølgelig meningen at tapeten skulle sættes på en væg :) Nå men jeg synes det er et skønt stykke tapet :)



God aften til jer alle :)

lørdag den 1. september 2012

Endelig endelig..

Ja endelig fik jeg syet nye muleposer til drengenes ting, hver fredag skal pladsen i skolen/sfo tømmes for gummistøvler, regntøj og så videre. Da vi bor meget tæt på skolen går vi som regel frem og tilbage, så er det rart at alle ting snildt kan være i posen :)


Og ja muleposer er jo ikke en ny opfindelse, men hvor er jeg glad for at jeg ENDELIG fik taget mig sammen til at sy poserne, har haft stoffet liggende i et par måneder... ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...