søndag den 28. oktober 2012

"Halstørklædet" er færdigt.

Sidste år hæklede jeg flere almindelige halstørklæder og halstørklæde-rør, i år prøver jeg så et halstørklæde med knap, ved ikke hvad det kaldes :) Det er helt sikkert ikke det sidste jeg hækler, og det næste bliver nok lidt længere.























Farven er mest rigtig på det første billede, kunne kun få farven frem når halstørklædet lå på bordet, og det ville have set meget fjollet ud hvis jeg lå på bordet med halstørklædet på for at vise hvordan jeg syntes det skulle side ;)







lørdag den 27. oktober 2012

Et nyt "halstørklæde"

Jeg er igang med at hækle et nyt "halstørklæde" mørk violet med sølv kant, jeg hækler fastmasker og stangmasker i bagerste maske led, synes det giver en godt effekt.


Regner med at vise det færdige "halstørklæde" snart ;)

fredag den 26. oktober 2012

Et godt initiativ :)

Det her er en rigtig god ide, og hvor mange af os kan ikke bruge et par timer på at lave en gave til et barn, også selvom vi ikke kender det barn der vælger den gave vi har lavet ! :) Kig forbi Frejvald og læs mere.

mandag den 22. oktober 2012

Bagermester bliver jeg ikke..

I dag blev vores store dreng 9 år, så det har vi selvfølgelig fejret hele dagen :)
Og han fik mange gaver lige fra morgenstunden, for Mormor og Bonus sov hos os, da de kom fra Kolding med drengene i går, drengene har holdt en dejlig efterårsferie der :)
Idag var jo almindelig skole dag og Mikkel skulle selvfølgelig have noget med at dele ud i klassen, jeg bagte muffins der var to farvet også lavede jeg en glasur i mange farver, det var Mikkel helt med på og han delte glad ud i dag :) Jeg viser så her til aften min ene søster (hende der bager denne slags kager) de rester der står tilbage af de farve strålende muffins..

Hvortil  hun så spørger mig: har drengene hjulpet dig ? Og jeg må dertil så svare nej, de der har jeg klaret helt selv.. Det skal hertil sige at hun spurgte med et glimt i øjet, måske regnede hun mine dekorationsevner af kager for lidt større,  men hvor har jeg grinet meget over det her til aften :)



Ja I skal da ikke snydes for at kig på mine multifarvet muffins :)

Den store bagermester bliver jeg ikke, men når bare smagen er i orden og børnene er glade så går det jo :)
Også er det jo godt at have en søster i baghånden når der skal bages lidt udover at sædvanlige og skønt at vi kan forskellige ting :)

søndag den 21. oktober 2012

En lille give away pige.

En lille give away pige er det kommet til, synes hun skulle stå og præsentere de fine give aways jeg deltager i rundt omkring :)

 Denne tegning må gerne lånes :)

lørdag den 20. oktober 2012

Puttetæppe.

Da begge mine drenge var ca. 3 år var det ved at være slut med eftermiddags luren, men nogle gange trængte de - og deres mor, til et hvil, så jeg har syet et tæppe til dem begge da de var ca. 3 år, de kunne se ideen med at det kun var et puttetæppe og at det jo ikke var et "rigtig" tæppe man sov eftermiddags hvil med, at de nogle gange faldt i søvn sagde de aldrig noget til :) Idag bruger de stadig tæpperne hvis vi skal hygge i sofaen.



I morgen kommer de hjem fra efterårsferie, nøj hvor vi glæder os til at se dem :)



fredag den 19. oktober 2012

Rødbeder.

Det er nu så hyggeligt med hjemmesyltede rødbeder og så smager de jo herligt, og min den yngste knægt elsker rødbeder. 

Men jeg ved ikke ikke lige hvad jeg havde forstillet mig der ville blive ud af 2 kg rødbeder, men lidt mere end 4 glas... Så må jeg jo snart lave nogle flere :)

tirsdag den 16. oktober 2012

Knap ørestikkers..

Jep her kommer så lidt med knapper, igen ;)

Metal knapperne har jeg engang købt på et loppemarked, og de har overlevet to bluser, nu lå de i en pose (der var 5 stk. ialt) og ventede på at blive sat i en ny bluse, men så blev de til ørestikkers i stedet. De turkise knapper fulgte med som ekstra knapper til at par af drengenes bluser, men så var de lige i morens favorit farve også måtte de også droppe knappe livet. Så nu må mine børn gå uden knapper i tøjet hvis de skulle tabe en ;)


mandag den 15. oktober 2012

Lige et par plys-spøgelser.

Inden drengene tog på efterårsferie, nåede jeg at hækle et par plys-spøgelser til dem, til at kramme og sove med, og de er bare bløde :)

De er hæklet lige ud af hoved, derfor er faconen heller ikke helt ens, men de har alligevel fået hver deres farve "bælte" så drengene kan kende forskel. Og efter drengenes ønske har de fået røde munde. Manden min synes det ligner hvide flødeboller, men måske var det maven der snakkede der ;)

lørdag den 13. oktober 2012

Mini toilettaske.

Ja jeg var da også nød til at prøve at sy disse små tasker, og efter jeg fandt en rigtig god diy hos Stjernefrø blev det hurtigt til 3 stk. Foret inden i er i samme stof som den lille snip i enden af hver taske.


2 af disse skal bruges som mini toilettasker, da drengene skal på efterårsferie hos Mormor og Bonus i morgen, da de ikke er ældre en de er skal de jo ikke have meget toiletgrej med, tror drengene senere vil finde på at bruge dem som penalhuse :) De har selv valgt hvilke stof jeg skulle sy i.
Den mørke er en makeuppung den er syet lige efter Stjernefrøs diy, de to med stjerner er der kun taget 4 cm i hjørnerne, det var for at give dem lidt mere længde da der skulle kunne ligge en tandbørste og tandpasta i. Havde jeg flere lynlåse på lager vil jeg lige sy et par stykker mere, bare fordi den diy er så nem :)

God lørdag til alle :) 

fredag den 12. oktober 2012

Papkrus spøgelser.

Idag her vi lavet papkrus spøgelser, super enkel, men totalt hyggeligt :) Begge drenge havde legekammerater med hjem fra skole idag og jeg havde i forvejen malet mange papkrus hvide, også gik de ellers i gange med tusser og farveblyanter, og tegnede spøgelser.


Nu er spøgelserne oppe og hænge og legekammeraterne har selvfølgelig fået deres egne med hjem.

tirsdag den 9. oktober 2012

Flipflapper.. tror det er det de hedder ;)

Kan I huske dem ? Flipflapperne.. Det er da det jeg mener at huske de hedder.
Drengene synes de er sjove at lave indimellem :) Nogle gange skriver jeg tallene også tegner drengene selv de forskellige tegninger inden i, Mikkel er begyndt at skrive inden i, store dreng :)


Det er her man skal huske at vende den imellem billede 2 og 3





søndag den 7. oktober 2012

Lidt kastanie hygge.

Vi har også hygget med kastanier idag, som mange andre :)
Drengene og manden min var afsted igår og samler kastanier, og de kom hjem med mange.


Drengene fandt på at de ville lave en Zoo af kastanie-dyr, så her er giraffer, slanger, kaniner, en løve og et par dyrepassere. Mon ikke deres Zoo vil vokse de næste par dage :)

Husk at gemme kastanier til de kommende juledekorationer i dec, det gør jeg hvert år ;)

lørdag den 6. oktober 2012

Jeg har vundet en give away, min første :)

Jeg har vundet en give away hos Menneskeskrumlet, en lækker t-shirts som Christina selv her tegnet motivet til, hun tegner virkelig fantastisk , så kig forbi hendes blog og drøm med og fald i staver over de vidunderlige ting hun tryller frem :)


En sand fornøjelse at modtage parken, gennemført fra yderst til inderst :)


Jeg har sløret lidt af teksten da jeg ikke har spurgt Christina om jeg måtte lægge alle oplysninger her :)

fredag den 5. oktober 2012

Køkkenhåndklæder a la Mor.

Køkkenhåndklæder er ikke til at undvære, og i mit hoved er den slags hæklet eller strikket :)
Da det efter hånden er mange år siden jeg flyttede hjemme fra, fortjener de køkkenhåndklæder min Mor hæklede den gang, en udskiftning. Så jeg hækler en gang imellem et nyt ;) Jeg bruger at sætten en kant på i en anden farve, men det er jo en smags sag.


tirsdag den 2. oktober 2012

Æsker med Tapet.

Jeg har været så heldig at få foræret disse runde æsker af min ene søster, da de ikke rigtig var det store hit i de farver og mønstre de var i. Jeg har først malet dem i en lys lyserød og så sat tapet på, så en gang lak eller to over det hele, også har man de fineste opbevarings æsker :)


Her er tapet af non woven kvalitet en fordel 
da man smører limen direkte på emnet man vil tapetsere :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...