søndag den 14. juli 2013

Er man hækle-nørd når man...

Er man hækle-nørd når man bare synes en digital omgangstæller er fed ?


Det er man jo nok, men det er da smart, jeg hækler tit noget hvor jeg skal tælle mange omgange, også er denne digitale omgangstæller god, og jeg slipper for at have papir og blyant liggende. 
Den kan sættes fast om fingeren, og den husker hvilken omgang man er nået til 
selvom den evt. når at slukke sig mens man hækler.
Jeg købte også en til hver af drengene, de synes den er sjov og meget bliver der talt rundter/omgange på pt. Den pink er selvfølgelig min ;)



fredag den 12. juli 2013

Min arbejdsdag i farver.

Når sommer og sol hersker i Danmark, så ser min arbejdsdag sådan ud.


Men nu er det endelig blevet FERIE :-D 

Der er højsæson for at male, så vi har heldigvis travlt med at hjælpe og vejlede kunderne, men nu er det ferie tid med familien, og hvor bliver det dejligt :-D

torsdag den 11. juli 2013

Endnu flere øreringe..

Kende I det når man er kommet godt i gang med en krea ting, 
og så griber det lidt om sig...;) 



Jeg har tidligere vist perlerne fra den lokale brugskunst og hobby butik, og nu fik jeg købt det sidste til at lave øreringe af. Der er mange øreringe, men jeg tror nu hurtigt der bliver tyndet ud i mængden. 

God aften til jer :) 

mandag den 8. juli 2013

Pixibogs etuier.

Så er der ikke så længe til vi skal holde ferie på Bornholm hos min yngste søster og hendes familie, drengene glæder sig især meget til at se deres kusine Silke, hun har en stor stjerne hos dem, det er så dejligt at se, aldersmæssigt ligger de nu ikke tæt, Mikkel er fra 2003 og Emil er fra 2006, og Silke er fra 2010. 
Men den lille prinsesse kan charme sine fætre, og ja hun er sq kær :) 
Emil og Silke er født på præcis samme dato, bare 4 år forskudt, da Emil fik at vide at han var blevet fætter på sin 4 års fødselsdag sagde han: hun skulle jo have siddet på gavebordet !
Børnelogik er herlig :-D

Silke skal selvfølgelig have en lille gave når vi ses, og hos KakTusser  har jeg lånt denne diy 





Jeg har lavet et par stykker ekstra, det er altid godt med lidt på lager. 

mandag den 1. juli 2013

Et talhus !

Alle forældre til skolebørn kender vist det med at skulle holde børnene i ørene med læsning og regning i sommerferien, det er ikke som da jeg gik i skole, når vi havde sommerferie ja så havde vi altså FERIE, og glemte hvor skoletasken var blevet stillet da skoleferien begyndte :)

Men nu er tiden sådan at der skal hænges i hele tiden, jeg har lige læst Emil's klasses ugeplan for uge 33, super dejligt at hans nye klasselærer er så velforberedt og hun virker også rigtig dygtig og imødekommende, men hold nu .... hvor blev jeg også træt... Jeg ved nu allerede hvad Emil har for i dansk til d. 13 aug. ! ( det er anden dag i 1.klasse )

Nå men på med ja-hatten :-D

Stærkt inspireret af Emil's matematiklærer har jeg lavet et talhus, hun havde en talbus hun brugte i 0. klasse.
Vi skal øve plus og minus, og de små tabeller med drengene henover sommeren, og hvorfor ikke gøre det lidt sjovt. De to filtkugler ligger inden i huset også ryster man ellers huset og ser hvilken tal de lander på, de tal plusser eller minusser eller ganger drengene så.
Mikkel skal starte i 3.klasse efter ferien og han glæder sig til at få Engelsk og svømning.

Drengene er i Kolding på ferie hos Mormor og Bonus i denne uge, og når de kommer hjem skal vi en tur på biblioteket og plyndre dem for bøger :)



 En æggebakke + lidt maling + 2 filtkugler = et talhus




















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...